Hva gjør prime penguin?

Vi effektiviserer e-handelslogistikk for alle parter. Prime Penguins platform tilbyr øyeblikkelig integrasjon mellom de største e-handelsplattformene og nøye utvalgte og kostnadseffektive tredjepartslogistikkselskaper (3PL) over hele verden.

 

Hvordan virker det?

Kom i gang ved å sende oss en forespørsel.

Kort tid etterpå vil vi sette deg i kontakt med en passende logistikkpartner (3PL) fra vårt nettverk. Når du og den valgte logistikkpartneren har opprettet en kontrakt med hverandre, kobler vi nettbutikken til Prime Penguin-plattformen og legger til dine ønskede salgskanaler (e-handelsplattform og markedsplasser). Varestrømmen synkroniseres fortløpende med lagrene.

Velg et abonnement og få tilgang til vår skybaserte plattform som henter og visualiserer sanntidsdata fra det nye lageret ditt. Få en rask oversikt over lagernivåer, informasjon om ordrestatus og mer.

Hvorfor prime penguin?

PrimePenguin gir nettbutikker den beste logistikkløsningen:

  • Finn rett lager smidig og enkelt
  • Tilgang til et nettverk av pålitelige og nøye utvalgte logistikkselskaper (3PL).
  • Komplett oversikt over alle salgskanaler og lager på en enkel og brukervennlig platform.
  • En teknisk løsning der du enkelt og kostnadseffektivt kan legge til flere lagere etter behov.
  • Oppnå reduserte logistikkostnader og raskere leveranser. Med Prime Penguins algoritmer vil hver ordre bli håndtert på den mest effektive måten.
  • Betydelig reduserte kostnader for integrasjon og teknisk støtte for din logistikkløsning. Vi er forhåndsintegrert i de fleste e-handelsplattformer, i tillegg til et økende antall markedsplasser, og kan også hjelpe til med unike kunder.
  • Vi har flere års erfaring innen e-handel, logistikk og IT og kan tilby alle våre kunder teknisk støtte og utvikling.
  • Et kompetent utviklingsteam som gir rask tilbakemelding og er klar for å feilsøke eventuelle problemer som kan oppstå i nettbutikken.

Hva er 3PL?

Begrepet kommer fra engelsk tredjepartslogistikk og refererer til når en ekstern part håndterer hele eller deler av lager- og logistikkprosessen din, for eksempel – lagring, plukking, pakking og frakt.

Hvor mye koster det?

Prime Penguin er et SaaS-selskap (Software-as-a-Service) hvor vi tilbyr våre tjenester sammen med vår plattform i tre forskjellige abonnementer – Free, Plus og Enterprise. Du finner mer informasjon om hva som er inkludert i hver plan her.

Vil det være dyrere å bruke Prime Penguin til å finne 3PL-partnere?

Nei, det er ingen ekstra kostnader via Prime Penguin. Tvert imot, ved å la oss ta vare på interaksjonen dine og bruke vår plattform som optimaliserer logistikken din, vil du spare både tid og penger. Du får også en plattform som du enkelt kan skalere globalt med.

Kan jeg ha mer enn en 3PL-partner?

Absolutt! Med vårt globale nettverk kan du enkelt legge til flere aksjer og begynne å selge i nye markeder innen få dager.

Alle flyter går gjennom et enkelt system og gir deg utmerket kontroll over salg og ordrehåndtering. Du kan enkelt dele lageret ditt mellom flere forskjellige fasiliteter for å optimalisere prosessen samtidig som du reduserer transportutslipp og transportkostnader.

Er Prime Penguin kompatibel med vår nåværende løsning?

Prime Penguin er forhåndsintegrert med de største e-handelsplattformene og et økende antall markedsplasser. Vi har også omfattende kunnskap og erfaring med tilpassede løsninger (eksempelvis forretningssystemer)

Ta kontakt hvis du har spørsmål angående integrering og kompatibilitet.

Er Prime Penguin det riktige valget for oss?

Alle forskjellige typer selskaper bruker Prime Penguin, fra mindre nyetableringer til store globale selskaper. Vår tekniske løsning er skalerbar og kan tilpasses dine behov.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial