Our Prime Technology

Optimaliser din e-handelslogistikk ved hjelp av vår innovative teknologi

Penguin Powered Technology

Global. Integrert. Skalerbar.

Optimalisert

gjort enkelt

Prime Penguins plattform strømlinjeformer og forenkler hele logistikkflyten. Vi gir deg muligheten til å koble flere salgskanaler, forskjellige systemer og lager til en komplett løsning. Våre algoritmer beregner den optimale håndteringen for hver ordre. Oppnå en optimalisert flyt som sparer tid, penger og som er bra for miljøet.

Prime Penguin Image

Automatiske oppdateringer av lagerstatus

Få full kontroll over hele lageret ditt. Med Prime Penguin kan du endelig unngå å selge ut lageret. Vi sender automatiske påminnelser når det er på tide å legge inn neste bestilling. Gå aldri glipp av en ordre igjen.

Plug and play

Kom i gang med oss ​​uten teknisk kunnskap. Prime Penguin er din teknologipartner i all slags vær og tilbyr kontinuerlig støtte. Vi er forhåndsintegrert i alle større e-handelsplattformer og en rekke markedsplasser. Vi tilbyr også tilpassede integrasjoner i henhold til dine behov.

Prime Penguin Image

En forbindelse til alle lager

Prime Penguin administrerer ordrer fra alle salgskanaler til optimalt lager basert på blant annet butikkens preferanser og AI.

Integrert med favorittverktøyene dine

Prime Penguin gir deg tilgang til sanntidsdata og full oversikt over din e-handelslogistikk. Samle alle verktøyene og tjenestene dine for ordrehåndtering på en plattform. Utvid din e-handel med oss, Prime Penguin er bygget for fleksibilitet og skalerbarhet.

Har du allerede en logistikkpartner?

Du kan også bruke Prime Penguin sammen med din eksisterende 3PL eller ditt interne lager. Kontakt oss og en av våre integrasjonseksperter vil kontakte deg med mer informasjon.

Tech Image

Mer informasjon

Skriv inn e-postadressen din, så mottar vi mer informasjon innen 24 timer.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial